№ п/п
|
Тема
|
К-ть годин
|
|
ІV семестр
|
|
1.
|
Вступ.
|
2
|
2.
|
Гігієна повітря.
|
2
|
3.
|
Гігієна грунту.
|
2
|
4.
|
Очищення населених місць. |
2
|
5.
|
Гігієна води. Гігієнічні вимоги до якості питної води. |
1
|
| Всього | 9 |
|
|
|
|
V семестр |
|
|
Гігієна водопостачання населених пунктів. |
2
|
|
Гігієна житла. |
2
|
|
Гігієна харчування. Основи раціонального харчування. |
2
|
|
Гігієнічна характеристика продуктів тваринного походження. |
2
|
|
Гігієнічна характеристика харчових жирів, продуктів рослинног походження.
|
2
|
|
Консервування харчових продуктів. |
2
|
|
Гігієна дітей та підлітків. Особиста гігієна. | 2 |
|
||
|
Всього | |
|
||
|
||
|
VІ семестр |
|
|
Фізіологія
праці. Виробничий пил. Хімічні фактори виробничого середовища, пестициди та
полімерні матеріали.
|
2
|
|
Виробничий мікроклімат. Шум, вібрація, ультразвук. Гігієнічні вимоги до промислових підприємств.
|
2
|
|
Радіаційна гігієна. |
2
|
|
|
|
|
Всього |
|
|
|
|
|
Теорія | |
|
|
|
Навчальні матеріали для студентів спеціальності "Лабораторна діагностика" Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного
Тематика теоретичних занять
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар