№ з/п
|
Тема
|
Кількість годин
|
1
|
Дослідження температурного
режиму приміщень.
|
2
|
2
|
Вимірювання вологості
повітря.
|
2
|
3
|
Вимірювання швидкості
руху повітря термоанемометром.
|
2
|
4
|
Вимірювання
інтенсивності ультрафіолетового випромінювання.
|
2
|
5
|
Визначення фізико-хімічних
показників ґрунту.
|
2
|
6
|
Дослідження ґрунту.
Приготування водної витяжки.
|
3
|
7
|
Дослідження стічних вод.
Складання протоколу відбору води, визначення окиснення.
|
3
|
8
|
Відбір проб води за
допомогою батометра.
|
3
|
9
|
Визначення сухого
залишку воду, визначення каламутності.
|
3
|
10
|
Визначення загальної
жорсткості води.
|
3
|
11
|
Визначення азотовмісних
сполук у воді.
|
3
|
12
|
Кількісне визначення у
питній воді хлоридів.
|
3
|
13
|
Визначення робочої дози
хлорування (хлорпотреби).
|
3
|
14
|
Визначення показників
природного і штучного освітлення.
|
3
|
15
|
Проведення санітарного
обстеження житлового приміщення.
|
3
|
16
|
Дослідження м’яса.
Оцінка показників якості м’яса. Визначення летких жирних кислот.
|
3
|
17
|
Дослідження кулінарних
виробів з посіченого м’яса. Визначення наповнювача ціанідним методом.
|
3
|
18
|
Визначення
фосфоровмісних сполук у м’ясних виробах.
|
3
|
19
|
Визначення наповнювача
кулінарних виробів йодометричним методом.
|
3
|
20
|
Дослідження риби. Визначення
показників свіжості риби.
|
3
|
21
|
Дослідження ковбасних
виробів. Визначення нітритів колориметричним методом.
|
3
|
22
|
Дослідження молока. Визначення
фальсифікації молока та достатності термічної обробки.
|
3
|
23
|
Дослідження
молочнокислих продуктів. Визначення жирності за методом Гербера.
|
3
|
24
|
Дослідження рослинних
жирів. Визначення коефіцієнта рефракції та кислотного числа.
|
3
|
25
|
Дослідження вершкового
масла. Визначення вологи і сухої знежиреної речовини.
|
3
|
26
|
Дослідження борошна.
Визначення фізико-хімічних показників якості борошна.
|
3
|
27
|
Дослідження крупи і
макаронних виробів. Визначення фізико-хімічних показників якості.
|
3
|
28
|
Дослідження хліба. Визначення
пористості хліба.
|
3
|
29
|
Визначення вмісту
нітритів та нітратів в овочах і фруктах.
|
3
|
30
|
Дослідження консервів.
Визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості продукту.
|
3
|
31
|
Дослідження
безалкогольних напоїв. Визначення органолептичних і фізико-хімічних
показників якості продукту.
|
2
|
32
|
Лабораторне дослідження
готових страв.
|
3
|
33
|
Проведення відбору і
підготовки проб готових страв до дослідження.
|
3
|
34
|
Проведення гігієнічного
обстеження підприємств громадського харчування із складанням акту обстеження.
|
3
|
35
|
Проведення відбору проб
повітря для лабораторного дослідження аспірацій ним методом та складання
протоколу відбору проб.
|
2
|
36
|
Приведення об’єму
повітря до стандартних умов.
|
2
|
37
|
Визначення пилу в
повітрі гравіметричним методом.
|
2
|
38
|
Визначення токсичних
речовин в повітрі промислових підприємств.
|
2
|
39
|
Санітарно-гігієнічне
обстеження промислового підприємства (вимірювання параметрів мікроклімату,
освітленості, забрудненості повітря із складанням акту обстеження).
|
2
|
40
|
Дослідження полімерних
матеріалів та пестицидів. Приготування витяжки мігруючих речовин.
|
2
|
41
|
Дозиметричний контроль.
Вимірювання рівнів радіоактивного забруднення повітря, води, ґрунту, харчових
продуктів.
|
3
|
|
Усього
|
111
|
Навчальні матеріали для студентів спеціальності "Лабораторна діагностика" Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного
Тематика самостійної роботи
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар