№ п/п
|
Тема
|
К-ть годин
|
|
ІV семестр
|
|
1.
|
Організація праці в сан.-гіг. лабораторіі.
|
4
|
2.
|
Гігієна повітря І. Визначення температури та вологості
повітря.
|
4
|
3.
|
Гігієна повітря ІІ. Визначення атмосферного тиску
та швидкості руху повітря.
|
4
|
4.
|
Гігієна грунту. Визначення фізико-хімічних
властивостей грунту.
|
4
|
5.
|
Очищення населених місць. Визначення
фізико-хімічних властивостей стічних вод.
|
4
|
6.
|
Визначення БПК стічних вод. Модуль №1.
|
4
|
7.
|
Відбір проб води, зберігання, консервування проб.
|
4
|
8.
|
Органолептичне дослідження питної води.
|
4
|
9.
|
Визначення рН, загальної твердості
води.
|
4
|
10.
|
Визначення хлоридів, сульфатів у воді.
|
4
|
11.
|
Визначення розчиненого кисню та окиснення питної
води.
|
4
|
12.
|
Визначення заліза у воді. Модуль №2
|
4
|
|
Всього
|
48
|
|
|
|
|
V семестр
|
|
13.
|
Визначення аміаку, нітритів, нітратів у воді.
|
4
|
14.
|
Знезаражування питної води
|
4
|
15.
|
Знезаражування води у польових умовах.
|
4
|
16.
|
Гігієна житла.
|
4
|
17.
|
Гігієнічна експертиза. Відбір проб харчових
продуктів для дслідження.
|
4
|
18.
|
Дослідження м’яса.
|
4
|
19.
|
Дослідження кулінарних виробів з посіченого м’яса.
|
4
|
20.
|
Дослідження риби.
|
4
|
21.
|
Дослідження ковбасних виробів.
|
4
|
22.
|
Дослідження молочних продуктів.
|
4
|
23.
|
Дослідження кисломолочних продуктів. Модуль №3
|
4
|
24.
|
Дослідження харчових жирів.
|
4
|
25.
|
Дослідження продуктів переробки зерна. Борошно.
|
4
|
26.
|
Дослідження хліба.
|
4
|
27.
|
Визначення аскорбінової кислоти в харчових продуктах.
Дослідження безалкогольних напоїв.
|
4
|
28.
|
Дослідження консервів.
|
4
|
29.
|
Визначення енергетичної цінності готових страв.
Аналіз меню-розкладки.
|
4
|
30.
|
Обстеження підприємств громадського харчування.
Модуль №4
|
4
|
|
Всього
|
|
|
|
|
|
VІ семестр
|
|
31.
|
Гігієна праці. Відбір проб повітря на
дослідження.
|
4
|
32.
|
Визначення пилу в повітрі.
|
4
|
33.
|
Визначення сульфур (ІV) оксиду, карбон(ІІ, ІV) оксиду у повітрі.
|
4
|
34.
|
Визначення парів ртуті, аерозолю свинцю у
повітрі.
|
4
|
35.
|
Визначення оксидів нітрогену (ІІ, ІV) у повітрі. Модуль №5.
|
4
|
36.
|
Експрес-методи визначення токсичних речовин у
повітрі.
|
4
|
37.
|
Санітарно-гігієнічне обстеження промислових
підприємств.
|
4
|
38.
|
Методи визначення пестицидів.
|
4
|
39.
|
Радіаційна гігієна. Робота з дозіметричними
приладами.
|
4
|
40.
|
Робота з нормативно-технічною документацією
НРБУ-97. Модуль №6.
|
4
|
|
Всього
|
40
|
|
Практика
|
160
|
Навчальні матеріали для студентів спеціальності "Лабораторна діагностика" Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного
Тематика практичних занять
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар